Gorka ukus pobede

21.04.2011 10:46

Gorak ukus pobede

Zasluženog slavlja u pravom smislu reči posle jučerašnje utakmice na "River sajdu" ipak nije bilo pošto je povreda napadača Tešnjara Milosavljevića u finišu utakmice zabrinula sve. Dah se zaledio svima na terenu kada je posle zastrašujućeg duela Milosavljevic u strašnim bolovima bespomoćno ostao da leži na travi. Odmah je prevežen u bolnicu, a prve prognoze kažu da sledi pauza od nekoliko nedelja. To znači da "motor" ekipe sa River sajda neće biti u prilici da pomogne saigračima do kraja šampionata.

Sama utakmica kojom je Tešnjar nastavio svoju pobedonosnu seriju okupila je priličan broj gledalaca koji mogu biti zadovoljni onim što su prikazale obe ekipe. Svaka ekipa imala je svoje periode igre a igrači Tešnjara su sami krivi što posao nisu završili već u prvom poluvremenu nego su čak dopustili  gostima da sredinom drugog poluvremena dodju do izjednačenja. Ipak na sreću naši momci su pokazali nakon primljenog gola da su spremnija ekipa od gostiju i za veoma kratko vreme sa dva pogotka došli do konačnih 3:1. Strelci za Tešnjar na današnjoj utakmici bili su  Milosavljević, Selaković i Vukosavljević.

Tešnjar: Popović, Radovanović, Babić, Tadić, Srećković, Kremić, Selaković, Vasiljević, Milosavljević (Lazić), Milutinović, Vukosavljević

nazad

kontakt

Fudbalski klub Tešnjar
Birčaninova 112
14000 Valjevo
Srbija

+381 14 3524867

© Copyright 2008 FK Tešnjar All rights reserved.

Make a website for freeWebnode