Jabučje - Tešnjar 2:4

23.05.2009 19:42

Silno motivisani tešnjarci protutnjali su u subotu popodne Jabučjem sasvim zasluženo savladavši istoimeni sastav domaćina. Sa osvojenim celim plenom na ovom izuzetno teškom gostovanju naši momci su pokvarili računicu ekipama iz donjeg dela tabele koje poslednjih nekoliko kola ostvaruju gotovo neverovatne rezultate čime su takmičenje u Okružnoj ligi Kolubara učinili krajnje neregularnim. I pored silnih neregularnosti u samoj završnici sezone naši momci su se odličnim igrama i rezultatima izborili da sami odlučuju o svojoj sudbini.

Tešnjarci su došli u vođstvo u 15. minutu sjajnim pogotkom danas odličnog Nikole Ilića koji je sa oko dvatesetak metara smestio loptu u sam ćošak domaćem golmana. Iako su i posle vodećeg gola nastavili sa dobrom igrom "građani" su dali poklon gol ekipi Jabučja jer je posle lošeg ispucavanja Kojića lopta pogodila Kušakovića u leđa i odbila pravo u noge napadača domaćina koji je neometan šutirao pored nemoćnog Popovića. U finišu prvog dela precizno dodavanje Ilića u prazan prostor i dobra snalažlivost Nenada Milosavljevića za 2:1.

U nastavku još dva pogotka Tešnjara, najpre Staševića a zatim i Nenada Milosavljevića koji je uz to imao i dva izlaska oci u oci sa golmanom domaćina ali je ovaj u oba navrata bio uspešniji. Do kraja utakmice domaćin je samo uspeo da smanji rezultat i to pogotkom sa bele tačke posle prestrogo dosuđenog jedanaesterca.

Tešnjar: Popović, Radovanović, Janjić, Kojić, Tadić, Kušaković (Srećković), Ilić, Vasiljević, Milosavljević Nenad, Milosavljević Nebojša, Stašević

nazad

kontakt

Fudbalski klub Tešnjar
Birčaninova 112
14000 Valjevo
Srbija

+381 14 3524867

© Copyright 2008 FK Tešnjar All rights reserved.

Make a free websiteWebnode