Poraz na startu

23.08.2009 19:30

Premijeru na startu ovogodišnjeg prvenstva Okružne lige Kolubara tešnjarci će pokušati što pre da zaborave. Gosti iz Banjana sasvim zasluženo nose bodove kući ali tome više treba da zahvale haotičnom i bezvoljnom domaćinu nego li svojoj dobroj igri.

Tešnjar je utakmicu mnogo bolje počeo i prodorima Janjića po levoj strani stvorio nekoliko izglednih prilika za gol. Niko od prisutnih na River sajdu u tim trenutcima nije ni sumnjao u osvajanje sva tri boda na startu. Međutim povreda Janjića u 25 minutu totalno je poremetila domaće i okrenula tok utakmice u korist gostiju koji do pogodaka stižu u samom finišu prvog poluvremena. Najpre su posle neuspele ofsajd zamke Banjani poveli a zatim i iz dobro izvedenog slobodnog udarca do poluvremena uvećali svoju prednost. U drugo poluvreme Tešnjar kreće na sve ili ništa ali svojim neorganizovanim i stihijskim napadima otvorio je Banjanima prostor za kontre koji upravo iz jedne takve prilike stižu do nedostižnih 0:3. Do kraja utakmice Nikola Ilić je efektnim pogotkom uspeo samo da umanji današnji potpuno zasluženi poraz.

 Tešnjar: Milutinović, Janjić (Kojić), Lukić, Tadić, Srećković, Kušaković, Savković (Kremić), Vasiljević (Stašević), Milosavljević, Ilić, Anđelković

nazad

kontakt

Fudbalski klub Tešnjar
Birčaninova 112
14000 Valjevo
Srbija

+381 14 3524867

© Copyright 2008 FK Tešnjar All rights reserved.

Make a free websiteWebnode