Promene na kormilu Tešnjara - vruću klupu preuzeo ponovo Milovanović

04.01.2017 14:15

Nova 2017. godina počela je burno u FK Tešnjar. Već prvog radnog dana u novoj godini imenovan je novi šef stručnog štaba. U prolećni deo prvenstva ekipu će sa klupe voditi Boško Milovanović kome će ovo biti drugi angažman na kormilu broda zvanog FK Tešnjar i koji ima za zadatak da sa njim doplovi i usidri ga u mirnoj luci. 

Boško Milovanović je dete Tešnjara, a svoj trenerski debi je imao baš na klupi svog omiljenog kluba i već prve sezone uspeo klub da uvede u viši rang, tj u Okružnu ligu Kolubara gde se i sada nalazi. Sada sa dvogodišnjim iskustvom nalazi se pred novim izazovom. 

Klub se zahvalio na saradnji dosadašnjem šefu struke Dejanu Stojanoviću koji je takođe u dva navrata predvodio Tešnjar sa klupe i koji je nesumnjivo ostavio svojim znanjem, iskustvom i rezultatima mesto u istoriji kluba. Dejan Stojanović je svojim izuzetnim entuzijazmom i energijom svojstvenom samo njemu vodio klub u poslednjih godinu dana i od njega stvorio stabilnog člana Okružne lige uz istovremeno podmlađivanje ekipe. Na žalost rezultati i igra kluba u drugom delu jeseni iziskivali su određene promene kako bi se ekipa trgla iz letargije i vratila na pobednički kolosek. Uprava kluba Dejanu želi sve najbolje u daljem fudbalskom radu, a u FK Tešnjar će imati uvek iskrene sportske prijatelje. 

Narednih dana očekujemo i prve izjave novog šefa stručnog štaba Boška Milovanovića.

nazad

kontakt

Fudbalski klub Tešnjar
Birčaninova 112
14000 Valjevo
Srbija

+381 14 3524867

© Copyright 2008 FK Tešnjar All rights reserved.

Make a website for freeWebnode