Tešnjar - Radnik 4:0

17.06.2008 21:04

Tešnjarci su se na pravi način oprostili od svojih navijača u poslednjoj utakmici ove sezone pobedivši ekipu Radnika sa 4:0. Iako ovaj susret nije imao takmičarski značaj viđena je izuzetno borbena utakmica tako da je stotinak gledalaca zadovoljno napustilo River sajd. Tešnjarci su bolje otvorili utakmicu i već u 10. minutu stigli do vođstva pogotkom najboljeg pojedinca na meču Dejana Tadića. Nastavak utakmice doneo je dosta prilika na obe strane ali se na sledeći pogotak čekalo do 75. minuta kada je Nenad Radovanović efektno zavrsio jednu u nizu akcija domaćina. Ovim pogotkom je prakticno rešen pobednik meča jer je do kraja na terenu viđena samo jedna ekipa što je rezultiralo sa još dva pogotka u mreži Ubljana.Tačku na ovo prvenstvo stavio je Nenad Milosavljavić sa svoja dva pogotka, prvi u 82. a drugi u 90 minutu.

Kuriozitet utakmice je ulazak u igru legende fudbalskog kluba Tešnjar Svetislava Ilića koji je u poslednjih 15 minuta pokazao da, iako u poodmaklim godinama, još uvek može ravnopravno da se nosi sa daleko mlađima od sebe.

 

FK Tešnjar: Vuković, Ilić V (Anđelković), Kremić D, Janjić, Srećković, Milosavljević Nebojša, Kremić S, Velimirović (Ilić S), Milosavljević Nenad,Tadić, Radovanović

nazad

kontakt

Fudbalski klub Tešnjar
Birčaninova 112
14000 Valjevo
Srbija

+381 14 3524867

© Copyright 2008 FK Tešnjar All rights reserved.

Make a free websiteWebnode